Åpne i nettleser
 
 
 
 
IMG
 
Badeteknisk 2017 - foreløpig program ligger på nett
 
Badeteknisk 2017 finner sted på Scandic Hotel / Hamarhallen, Hamar 15. - 17. mars 2017 med studietur 14. - 15. mars til mange spennende bade- og svømmeanlegg.

 
IMG
 
Badeteknisk 2017 - informasjon om konferansen
 
De 15 foregående arrangementene har vist en god utvikling, og alt ligger vel til rette for nok en vellykket konferanse med utstilling. Arrangør for ”Badeteknisk 2017” er fagtidsskriftet Badeteknisk Forum i faglig samarbeid med BAD, PARK OG IDRETT. Som på forrige arrangement vil utstillingen foregå i Hamarhallen - beliggende vegg-i-vegg med forelesningssalene.

Bransjeforum
”Badeteknisk 2017” er et forum hvor bransjens leverandører, organisasjoner og brukere samt beslutningstagere og driftspersonell, møtes for å diskutere nåtidens og fremtidens behov og løsninger. Konferansen og utstillingen har til hensikt å gi alle som er berørt av og har interesse for bade- og svømmeanlegg, et spennende, innovativt og godt tilbud til å kunne følge med i bransjens rivende utvikling og etablere et solid faglig nettverk.

Seminarer
Seminarprogrammet og temaene som er valgt er aktuelle både i nåtid og for fremtiden. Programkomitéen har forsøkt å vektlegge dagsaktuelle temaer som vil berøre hele bransjen den nærmeste fremtid. De ulike foredragsholderne innehar stor kompetanse og faglig dyktighet på sine områder.

Utstillingen
I likhet med tidligere arrangementer, er konferansen og utstillingen lagt opp slik at deltagerne selv skal kunne tilpasse sitt eget program i forhold til egen-interesse og -behov, og få god tid til å oppsøke utstillerne. De deltakende leverandører, bedrifter og konsulenter er spesielt invitert til ”Badeteknisk 2017”, og dekker alle fagområder innen bransjen. Bransjens leverandører vil også avholde utstillerseminar og demonstrasjoner fortløpende under konferansen.

Påmeldingsfristen er 20. januar 2017.
 
 
Les mer
 

 
 
Sees på Hamar i mars!

 
 
www.badparkogidrett.no
badparkogidrett@nih.no
 
 
Du mottar denne e-posten siden du er registrert hos oss, eller har meldt deg på vårt nyhetsbrev.
Du er påmeldt e-postlisten til med
Meld deg av | Endre adresse
 
© Bad Park og Idrett 2016