Åpne i nettleser
 
 
 
 
IMG
 
Vel møtt til høstens program
 
En herlig sommer er over, og vi er i full gang på kontoret med planleggingen av alle spennende studieturer, turer, kurs, seminarer og konferanser. Mange av programmene ligger allerede ute på hjemmesiden vår - det er bare å klikke seg innpå, og la seg inspirere!

Etter en litt seig oppstart - så er vi back on track med revisjonen av den nå, veldig "voksne" Badforskriften fra 96. Arbeidet er et dugnadsprosjekt i samarbeid med alle fagorganisasjonene i bransjen; Folkehelseinstituttet, Forum for miljø og helse, NTNU - SIAT, Bassengbadteknisk forening, Badelandene, Helsedepartementet, Kulturdepartementet m.fl. Bransjen og Kulturdepartementet bidrar med midler for å få arbeidet i havn. Følg med - prosessen og status vil forhåpentligvis kunne presenteres under neste års Badeteknisk på Hamar.

 
IMG
 
Studietur - Idrett/nærmiljø - København og Odense
14.-15. september
 
En spennende tur er planlagt til Danmark. Vi legger denne gang også veien innom Odense, hvor vi får sett blant annet det nyskapende friidrettsanlegget ved Syddanske Universitet. I København skal vi blant annet innom Blocs and Walls - Københavns nye klatresenter, og se hvordan en snarvei mellom to nærliggende skoler kan bli en integrert del av skolegårdene.
 
 
Les mer
 

 
 
Det er begrenset med plasser - meld dere på!

 
IMG
 
Studietur BAD - Stuttgart 27.-29. september
 
Vi gjentar suksessen fra to år tilbake, og legger igjen turen til Europas største, og tør vi si beste, spesialmesse for bade- og svømmeanlegg; Interbad.

I tillegg til god tid til å besøke messen, har vi planlagt både befaringer og et fagprogram, for ikke å glemme den store sosiale happeningen; Interbad-middagen.
 
 
Les mer
 

 
IMG
 
Nordic Green Space Award og Standarder på høring
 
NORDIC GREEN SPACE AWARD
Også i 2016 bidrar Norsk Friluftsliv med midler til to søknader for gode friluftsområder. Og det er fremdeles mulig å søke! Blaafarveværket i Modum kommune mottok sin pris under et arrangement i juni måned. Her overrekker Rune Hesjedal, leder av dommerkommiteen, prisen til direktør Tone Sinding Steinsvik. Fra 1. august overtok BAD, PARK OG IDRETT det norske sekretariatet for NGSA. Den norske styringsgruppen består av Siri Mæland - Norsk Friluftsliv, Maria Fall - FAGUS og Helene Bugge -  BPI.

STANDARD PÅ HØRING
NS 3420-Z Drift og vedlikehold er på høring. Del Z omfatter beskrivelsestekster for bygg, anlegg og installasjoner. I kapitel ZJ ligger det beskrivelsestekster for idretts- og aktivitetsanlegg. Standard Norge ønsker tilbakemeldinger fra flest mulige, så ta deg tid til å gå inn på BPI´s hjemmeside og last ned dokumentet; Høringsutkast NS 3420-Z Drift og vedlikehold
Frist: 30. august
 
 
Les mer
 
 
IMG
 
Øvrige kurs høsten 2016
 
BAD
7. september: Instruktørsamling Livredning og beredskap, Gardermoen
15. september: Kursstige bad - Fagdag, Oslo
19.-20. oktober: Kursstige bad - Klima og ventilasjon. Stavanger

PARK
7.-8. september: Samling for medlemmer av GRØNT NETTVERK, Sandvika
27. september: Inspirasjonsdag LEK; "Jublende lek med snø og vann", Oslo
21.-22. november: Fagkurs Lekeplassutstyr, Drammen
21.-25. november: Inspektørkurs og eksamen Lekeplassutstyrsinspektør, Drammen

IDRETT
18.-19. oktober: Kunstgresseminar, Trondheim

SIKKERHETSKONFERANSE
2.-3. november: Sikkerhetskonferanse, Bergen

Du finner kursene ved å klikke på dem, eller til høyre på vår hjemmeside - under aktuelle kurs
 
 
Les mer
 
 
 
www.badparkogidrett.no
badparkogidrett@nih.no
 
 
Du mottar denne e-posten siden du er registrert hos oss, eller har meldt deg på vårt nyhetsbrev.
Du er påmeldt e-postlisten til med
Meld deg av | Endre adresse
 
© Bad Park og Idrett 2016